23 Aralık 2010 Perşembe

Hauntingly Beautiful



Ted Mosby HIMYM'in bence en güzel bölümlerinden olan The Pineapple Incident'ta Barney'nin gazıyla kafayı bulunca karaoke kelimesinin empty orchestra demek olduğunu öğrenip "hauntingly beautiful" diyordu ya, bu performans da öyle. Sona doğru tüylerin diken diken olacak, garanti veriyorum.

Aliona Savchenko - Robin Szolkowy çifti buz üstünde muhteşem uyumun ve estetiğin çifti. Bayılıyorum. Ama çok zamanları kalmadı maalesef sporcu olarak.

4 yorum:

jazz dedi ki...

ya bizim ülkemizde ne zaman bu spora değer verilecek de bir buz pisti kurulacak çok merak ediyorum? moruk olduğumuzda falan mı? o vakitler nine olmuş halimizle kalkıp gideriz artık. yalnız tüy gibiler ha, kuşların tüyleri süzülür ya havadan öyle resmen... sabah sabah esrik havasına soktu beni.

manzanasverdes dedi ki...

Ne zaman değer verilir biliyo musun? Kadın sporculara "götü başı görünüyor", erkeklere "bu ne lan karı gibi" zihniyetiyle bakılmadığında. O da bu gidişata göre çıkmaz ayın son çarşambasına denk geliyor.

Barakuda dedi ki...

ataköy galleria'yı bildin mi jazz? oradaki, 20 yıllık buz pateni sahasını bildin mi?

istanbul'un ilk avmlerinden biri olan bu galleria'yla öylesine bütünleşmişti ki bu pist..

ne mi diyorum.. o pist artık yok.. her yaş gurubundan düşe kalka neşeyle kayan insanlar yok.. tepelerden onları gülerek izleyen, tonla hoş enstantaneye ev sahipliği yapan o simge pist.. artık yok.. necessary infos..

jazz dedi ki...

anadolu yakasında optimum avm'de bi tane buz pisti var barakuda, yani insanlar 3-5 kişi kayıyorlar orda ama soruyorum ne zaman ADAM gibi bir pist yapılacak da gereken değer verilecek bu spora? tabii ki manzana'nın dediği gibi "çıkmaz ayın son çarşambası"